Hond & Kat

Informatie

Wilt u ons bereiken dan kan dit telefonisch onder nummer 0522-470533 Soms lukt het niet om ons telefonisch te bereiken. Dat kan komen doordat we met de dieren bezig zijn. In dat geval kunt u het later nog een keer proberen of u kunt het contactformulier invullen. Wij reageren meestal dezelfde dag.

Alleen in noodgevallen kunt u 06-14916995 bellen. Vragen over de hond of kat via whatsapp kunnen wij helaas niet op reageren. Hiervoor kunt u een e-mail sturen.

bankrekeningnummer

Ons bankrekeningnummer is NL06 RABO 0144 9869 14

entingen

Verplichte entingen hond

Jaarlijks moeten de honden worden geent tegen Hondenziekte, Parvo en Kennelhoest. (nr. 8 in het paspoort) Vraagt u naar de neusenting deze enting is 1 jaar geldig. Deze entingen mogen niet ouder zijn dan een jaar.

Verplichte entingen kat

Kattenziekte en Niesziekte. Deze entingen mogen niet ouder zijn dan een jaar.

Vers vlees van het merk Carnis

Tijdens het verblijf van uw hond worden er brokken van Royal Canin gevoerd.

Wilt u dat uw hond vers vlees gevoerd wordt geef dit dan even aan ons door. Wij kunnen dit tijdens het verblijf van uw hond verstrekken.

Vers vlees is iets duurder per dag dan brokken dit verschil wordt bij het ophalen verrekend.

Ziekte

Ondanks de goede zorgen kan het natuurlijk voorkomen dat uw dier toch ziek wordt. Wij schakelen dan veterinaire hulp in. 
U zult daar bij terugkomst over geïnformeerd worden en daar de rekening van krijgen.

trimsalon

Trimmen en borstelen van uw hond kan in onze trimsalon, voor een lekkere wasbeurt van uw huisdier mag u ons ook bellen. Graag  van tevoren een afspraak maken om teleurstelling te voorkomen. 

Algemene voorwaarden

https://huisdierenspecialist.nl/files/hds/misc/Dibevo-algemene-voorwaarden-dierenpensions.pdf

Lekkere wandeling met uw hond in het bos

Wilt u uw hond in de periode dat hij/zij hier op vakantie is eens lekker laten verwennen door hem/haar een boswandeling te gunnen, geef dit even aan ons door, wij kunnen dit uiteraard tegen betaling voor u verzorgen.